Spectacole

Ateneul tecucean vă invită la admirabila piesă „Flirt”

Vrei să ai succes în numai zece pași? Să fii fericit cu numai două piruete? Să îți găsești sufletul pereche după primul colţ? Să îți afli talentul ascuns cel târziu mâine dimineaţă?

Spectacolul „Flirt” este o demonstrație inteligentă și plină de umor că lucrurile pot sta și altfel.

Spectacolul Flirt este inspirat de literatura motivaţională apărută în ultima perioadă, care îţi propune tot felul de „reţete garantate” ale succesului, inclusiv la nivel personal, învăţându-te cum să devii fericit(ă) sau să îţi găseşti sufletul pereche în cinci sau cincizeci de paşi, care îţi arată cum să te „marketezi” şi să „capitalizezi” de pe urma relaţiilor, care priveşte oamenii ca pe nişte aparate de uz casnic, a căror perioadă de garanţie expiră după maxim trei ani, după care sunt, în cel mai bun caz, reciclaţi pentru un nou ciclu interuman, dacă nu buni de aruncat, anulând astfel orice urmă de romantism, de vreme ce, odată iniţiaţi în „arta” comportamentului studiat, care promovează controlul minuţios al respiraţiei, mersului, posturii, sărutului, privirii etc., întâmplarea dispare, obligindu-ne să uităm că suntem fiinţe unice, care nu trebuie reduse la CNP-uri.

Spectacolul Flirt este o demonstraţie inteligentă şi plină de umor că lucrurile pot sta şi altfel.

Flirt a fost prezent la multe festivaluri de teatru din străinătate, între care Cehia, Finlanda, Macedonia, Serbia, Belarus, Spania.

Spectacolul a fost distins cu Premiul Publicului la Festivalul Internaţional de la Zemun – Belgrad şi cu Premiul pentru Cea Mai Bună Actriţă – Andreea Păduraru – la Festivalul Internaţional de Teatru din Imatra – Finlanda.

Este un spectacol complex care combină mai multe mijloace de expresie ale artei dramatice: dans, voce, pantomimă. Se joacă în diferite limbi – engleză, germană, franceză, cehă, sârbă, spaniolă şi, evident, română.

În rolul principal este tecuceanul Mihai Baranga.

Spectacolul va avea loc în data de 9 decembrie, ora 19, la sala Ateneu a Fundaţiei Pelin din Tecuci.

Relaţii la tel. 0722.404.369.